Az oldal sütiket(cookie) használ, a kezelése itt olvasható. Az adatvédelemről itt olvashatsz.

Termékek Menü

Meditech S.C.

Az 1995-ben alapított Meditech Sport Club egy kisebb, majdnem baráti körből álló egyesület. Tagjai még a magyar mountain bikeozás hőskorából ismerik egymást, de természetesen az új generációk lendületével is számolniuk kell az ellenfeleknek.

23 év.  Ez számunkra egy hihetetlen hosszú időszak. A mai magyar sportban igen ritka az ilyen hosszú szponzori kapcsolat egy, a kerékpárversenyzésben fantáziát látó, lelkes támogató, mint a MEDITECH KFT. és a kezdetben négy, jelenleg közel húsz aktív sportolóval felálló csapat között.

Bár az egyesület nem tartozik – természetesen csak méretét tekintve – a „nagyok” közé, tagjai kivétel nélkül mind az eredménylisták elején, általában a dobogós helyeken szerepelnek. Versenyzőink, a szó profi értelmében vett amatőr sportolók. Nincs fizetett sportállás – az Alapszabály ki is zárja – lévén a MEDITECH SPORT CLUB közhasznú szervezet –, mindenki munka, tanulás, család mellett igyekszik a legjobbat teljesíteni, s példát mutatni, hogy semmi sem lehetetlen.

Fontos megemlíteni, hogy a csapat törzsgárdája évek óta változatlan, ráadásul úgy, hogy a budapesti székhely ellenére a tagok szétszórtan, az ország különböző pontjain élnek. Köszönhető mindez az évek, lassan évtizedek óta fennálló nagyszerű támogatásnak, mely sok terhet levesz a vállunkról, így válik tagjaink számára minden évben megoldottá az edzőtáborozás, az egységes csapatmez elkészítése, az alkatrészellátás, és a versenyekre történő eljutás, szállás valamint nevezés.

2017. 07. 06. 13:18:53
Judy Shiffer - Specialized Mecsek Enduro versenybeszámoló

Tavasszal szívem majd megszakadt, amikor bejelentették, hogy elmarad a verseny, a rossz idő miatt. Pedig már annyira beleéltem magam, hogy életem első enduro versenyén elindulhatok. 

2017. 06. 08. 11:17:00
Judy Shiffer - Kalnica Birell Bike Fest beszámoló (CTM Enduro Race és Kelly’s maraton)

Nem is tudom, honnan pattant ki az ötlet, hogy jó lenne elindulni a CTM Enduro versenyen. Kalnicában voltam már kétszer bringázgatni, de nem is tudtam milyen jó kis enduro nyomvonalakkal van tele az összes környező ’hegy’ oldal.